Afla daca esti sef sau lider

Comunicarea introverta si extroverta
Comunicarea introverta si extroverta
septembrie 13, 2017
vreau sa fiu leader
Vreau sa fiu leader. Stiu ce este un leader. Ce ma opreste?
septembrie 18, 2017
Arata tot
sef sau lider

Daca stii de Training-ul nostru 100% Practic de Leadership de Coordonare si Motivare a Echipelor, stii despre preocuparea noastra de a crea lideri si echipe implinite la locul de munca. Tu ce esti, sef sau lider? Citeste articolul de astazi, pentru a afla. Gasesti si o surpriza la final.

Pentru inceput, o sa-ti spun ceva ce s-ar putea sa te surprinda. Sefii nu sunt mai buni sau mai rai decat leaderii. Calitatea lor depinde foarte mult de contextul in care actioneaza.

 

  1. Seful — Ai de facut asta. Ne vedem maine.

Calitatea sefului este de a fi clar si specific. Acesta este si unul din motivele pentru care seful reuseste sa produca rezultate. Claritatea si specificitatea nu da gres. Ei stiu asta si de aceea foloseste aceasta strategie.

  1. Liderul — Facem asta impreuna.

Liderul are spiritul comunitatii. Stie ca toate lucrurile semnificative se realizeaza prin contributia colectiva. Liderul nu priveste de pe margine, nu masoara, ci se implica in mod activ, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere emotional.

Iti spuneam ca performanta fiecaruia difera de contextul in care se afla.

Atat companiile mici: 10–50 angajati, cat si companiile mari, de pana la 1000 de angajati, au nevoie de ambele roluri, de ambele personalitati.

De altfel, companiile performante au in pozitiile importante ambele personalitati. Atat oameni de actiune, clari si directi, cat si oameni care sunt implicati si lucreaza impreuna cu oamenii.

Noi credem foarte mult in rolul liderului. Daca vrei sa devii un lider mai puternic, care produce valoare si impact in echipele alaturi de care cresc, participa la Training-ul de Leadership de Coordonare si Motivare a Echipelor, pentru a afla cum produci rezultate impreuna cu echipa, cum inspiri oamenii si cum produci schimbare.

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.