Afla singura metoda prin care poti gasi angajatii potriviti

cum transmit credibilitate
Cum transmit credibilitate din pozitia de leader?
octombrie 16, 2017
Cum comunic eficient
Cum comunic eficient? Ce este comunicarea profitabila?
octombrie 23, 2017
Arata tot
angajatii potriviti

Fie ca esti specialist HR, fie ca esti managerul unei companii, esti interesat sa gasesti angajati performanti, angajati productivi, angajati potriviti, care sa ramana in compania ta cat mai mult timp. Stii care este singura metoda prin care poti gasi angajatii potriviti?

Dupa cum am explicat si in articolele anterioare, nu exista angajatorul perfect, la fel cum nu exista angajatul perfect. Vestea buna e ca nu ai nevoie de angajatul perfect. Ai nevoie de angajatul cel mai potrivit pentru compania ta.

Dar cum faci, intr-o piata competitiva si impredictibila, cum gasesti angajati potriviti si mai ales cum convingi acesti oameni sa vina in compania ta, sa ramana alaturi de tine?

Lucram cu foarte multe companii romanesti si pot sa-ti spun ca raspunsul este unul simplu. Poate mai simplu decat te-ai astepta.

Care este singura metoda prin care poti gasi angajati potriviti pentru compania ta?

Singura metoda prin care poti gasi angajati potriviti pentu compania ta poate fi explicata printr-un singur cuvant.

Specific

Ai nevoie de un singur lucru pentru a gasi, a atrage si a pastra oamenii potriviti in companie. Ai nevoie sa fii foarte specific. In procesul de cautare, de recrutare, de infuzie si de retentie a angajatilor.

 

Stii de ce GPS-ul te va duce mereu la destinatie, chiar si atunci cand o iei pe un drum gresit?

Pentru ca ai setat destinatia specifica.

Gandeste-te la acelasi lucru pentru fiecare din angajatii tai prezenti si viitori. Ai setat destinatia corecta?

Vrei sa inveti cum sa recrutezi si cum sa faci retentie de personal intr-un mod specific, cu metode actuale, verificate pe piata din Romania, in companii care trec prin aceleasi provocari ca si tine? Inscrie-te la Training-ul Premium de HR “Recrutare, Evaluare si Motivare si Evaluare de Personal”, un training 100% Practic care iti pune la dispozitie toate uneltele de care ai nevoie si iti ofera raspunsuri la intrebari si probleme specifice pe care le ai in acest moment.

We Learn as a Team and have Fun!

  • 2
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.