Brand-ul de angajator –  Arată-le cine ești și vor dori să lucreze pentru tine

principii de operare
Ce negociezi și ce nu negociezi cu angajații tăi? Principii de operare
mai 22, 2017
cum să fii leader
Cea mai simplă formă de Leadership
iunie 5, 2017
Arata tot
Brand-ul de angajator

Dacă ai citit deja primul articol de săptămâna aceasta despre Brand-ul de angajator, știi cum anume te ajută un brand bine definitivat, care comunică clar cu angajații, cu clienții și cu angajații viitori, oamenii foarte buni pe care îi vrei în compania ta. Dacă nu ai citit articolul, te invităm să o faci aici. Vei afla lucruri foarte interesante, pe care foarte multe companii -inclusiv concurența ta- cel mai probabil nu le aplică.

Cum faci să convingi oamenii cei mai buni să lucreze pentru tine și mai ales să rămână cu tine, pe termen lung? Să creadă în valorile companiei și să muncească ca și cum ar fi compania lor? Să ofere mai mult nu pentru că trebuie, nu pentru că există un contract, un salariu, ci pentru că așa simt? Pentru că efectiv își doresc să facă lucruri extraordinare? Ți se pare prea frumos să fie adevărat? Nouă nu. Am lucrat cu multe companii și știm că se poate. Mai mult decât atât, vrem să împărtășim cu tine tot ceea ce știm. Acele metode testate și verificate de noi și despre care știm că funcționează.

Ce faci concret, pentru a avea și a păstra lângă tine oameni care te vor ajuta să crești exponențial?

Indiferent că vorbim de articole scrise, precum acesta, de materiale video, precum acesta, de aparițiile tale publice, în presă, la televizor, la evenimente, de ceea ce publici în newsletter sau în social media, e suficient să începi cu un lucru simplu.

Fă primul pas. Arată-le cine ești și vor dori să lucreze pentru tine. Vorbește despre lucrurile în care crezi. Despre ceea ce experimentezi zilnic. Despre marile, dar și micile victorii. Despre dificultăți și lecțiile învățate. Despre motivațiile tale. Poate părea dificil la început. Poate te gândești că oamenii te vor judeca. Sau nu vor înțelege. Așa e. Nu toți oamenii vor înțelege de fiecare dată. Dar, gândește-te la următorul lucru. Faci deja asta în companie, zi de zi. Poți începe cu mesaje simple pentru echipa ta. În timp, întregul departament, întreaga companie, va găsi sprijin și încredere în ceea ce spui și faci. Ba mai mult, vei fi un magnet pentru noi candidați care au aceleași valori cu tine. Vei contribui la creșterea vânzărilor companiei. Și, nu în ultimul timp, vei avea angajați mai motivați și mai fericiți.

Ce spui, merită? Începe cu materiale scurte, cu care ești confortabil. Fii așa cum ești. Încearcă. Dacă ai deja o echipă ai trecut prin provocări importante, din care aproape oricine poate învăța ceva util. Încearcă. Fă lucrurile în felul tău. Fii constant și vezi cum funcționează pentru tine.

Dacă îți dorești mai multă claritate, mai mult curaj și rezultate mai bune ca leader, te așteptăm la Trainingul Premium Plus de “Leadership Motivațional prin Inteligență Emoțională”, unde vei învăța lucruri inedite, dar practice, pentru a te îmbunătăți pe tine ca leader, dar și pentru a îmbunătăți felul în care coordonezi echipa ta. În plus, poți primi răspunsuri la problemele concrete cu care te confrunți în acest moment și poți aplica toate strategiile imediat. Vei cunoaște alți leaderi și manageri cu provocări asemănătoare cu ale tale. Noi suntem pregătiți. Vezi ce spun participanții din edițiile anterioare.

 

 *Daca ti-a placut articolul si informatiile primite il poti da Share si Like pe Facebook, Linkedin si pentru prietenii tai sa poata afla cat mai multe persoane aceste informatii valoroase pentru bunastarea noastra la locul de munca.

Te poti dezvolta alaturi de noi participand la evenimente si cursurile HCC in  Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta dar si in alte orase din tara, sa-ti cresti abilitatile si cunostintele de Manager si HR Specialist sau poti sa soliciti un curs customizat doar pentru echipa ta!

TRAINING PREMIUM DE RECRUTARE, MOTIVARE SI EVALUARE A PERSONALULUI, 100% PRACTIC

Acest curs de resurse umane este pentru Recruiteri, Specialisti HR si Manageri  si se desfasaoara in Sibiu, ClujNapoca, Iasi, Constanta, Timisoara.

 

  VEZI AICI AGENDA COMPLETA SI CURSURILOR EVOLUTION HCC

DETALII SI INSCRIERI

„Dezvoltarea continua a mediului de lucru si adaptabilitatea la schimbarea continua este cheia spre succes si evolutie.”

 

Evolution HCC is building your future!

AGENDA TRAINING-URI HCC

Daca doresti un training personalizat de Negociere si Persuasiune, HR, Leadership prin Inteligenta Emotionala, Comunicare si Managemntul conflictului, doar pentru compania/echipa ta,  ne poti contacta DIRECT.

DORESC O OFERTA DE TRAINING!

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.