Ce este Leadership-ul? În echipă important e să vrei să câștige celălalt

Cum să construiești brand
Cum să construiești Brand? O metodă simplă
iunie 16, 2017
Comunicare interdepartamentală
Comunicare interdepartamentală: Management vs HR
iunie 22, 2017
Arata tot
Ce este Leadership-ul

Ce este Leadership-ul? Ce este o echipă? De ce funcționează și de ce nu funcționează? Sunt întrebări pe care credem că e bine să ți le adresezi cu regularitate dacă ai în grija ta o echipă. E valabil de la echipele mici, de până în zece persoane, la echipe de sute de persoane, cu dinamici complexe.

Leadership-ul înseamnă responsabilitate. Ești de acord? Totuși ți se pare vag? Cum pui în practică această responsabilitate? Simplu. Oferi responsabilitate. Nu mă refer la control excesiv și muncă peste program, ci la un tip de responsabilitate care-i va face mândri pe angajații tăi.

E echipă nu poate funcționa cu adevărat dacă se bazează pe egoism, pe a-l doborî pe celălalt pentru a obține un obiectiv, o primă, un bonus, o avansare. Dacă angajatul atinge targetele, însă este complet dezinteresat de colegii săi, nu putem vorbi de performanță și de o echipă unită.

Nu te mai țin în suspans. O să-ți confirm ceea ce ai văzut încă din titlu. În echipă important e să vrei să câștige celălalt.

Poți implementa asta în foarte multe feluri:

  1. Crează un mediu în care angajații să zâmbească și să își zâmbească mai des
  2. Crează comunicare autentică și interesantă, orientată spre creștere, în pauza/ pauzele de la program și în locurile destinate acestor pauze
  3. Încurajează-i în ceea ce fac și vor prelua și ei acest obicei, în relațiile din interiorul echipei
  4. Oferă și încurajează oferirea de cadouri sau surprize în interiorul echipei. Nu este nevoie de cadouri costisitoare, ci de cadouri făcute din suflet.
  5. Ajută-i și încurajează-i să se ajute între ei, ori de câte ori au ocazia, chiar dacă nu li se cere acest lucru în mod specific.

După cum vezi, toate ideile de mai sus încep cu tine, leader-ul. Fii așa cum îți dorești să fie angajații tăi. 

Acest lucru este atât de puternic încât vei putea schimba atât starea de spirit a angajaților, cât și modul în care se comportă unii cu alții pentru a ajunge la succes.

Imaginează-ți o companie în care una din cele mai importante priorități ale angajaților este să se asigure că toți colegii lor vor fi extraordinar de buni în acea zi, săptămână sau lună. Că vor face lucruri incredibile și vor aduce rezultate pe care nici măcar ei nu le cred posibile. Poți să îți imaginezi? Cum ți se pare? Ai vrea să ai grijă de o astfel de echipă?

Participă și tu la Training-ul Leadership de Coordonare și Motivare a Echipei, pe care îl organizăm deja în Cluj, Sibiu, Iași Timișoara, Oradea și Constanța. Fii 2 zile alături de noi și alți leaderi cu experiență. Noi îți promitem strategii 100% Practice, pe care le poți aplica imediat după training și exerciții care să te provoace. Afli ce stiluri de leadership există și care ți se potrivește, factori care contribuie la succesul unui leader, cum clădești relații de încredere, cum îți păstrezi calmul, confruntarea angajaților, studii de caz și multe alte instrumente relevante pentru tine.

 

 *Daca ti-a placut articolul si informatiile primite il poti da Share si Like pe Facebook, Linkedin si pentru prietenii tai sa poata afla cat mai multe persoane aceste informatii valoroase pentru bunastarea noastra la locul de munca.

Te poti dezvolta alaturi de noi participand la evenimente si cursurile HCC in  Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta dar si in alte orase din tara, sa-ti cresti abilitatile si cunostintele de Manager si HR Specialist sau poti sa soliciti un curs customizat doar pentru echipa ta!

TRAINING PREMIUM DE RECRUTARE, MOTIVARE SI EVALUARE A PERSONALULUI, 100% PRACTIC

Acest curs de resurse umane este pentru Recruiteri, Specialisti HR si Manageri  si se desfasaoara in Sibiu, ClujNapoca, Iasi, Constanta, Timisoara.

 

  VEZI AICI AGENDA COMPLETA SI CURSURILOR EVOLUTION HCC

DETALII SI INSCRIERI

„Dezvoltarea continua a mediului de lucru si adaptabilitatea la schimbarea continua este cheia spre succes si evolutie.”

 

Evolution HCC is building your future!

AGENDA TRAINING-URI HCC

Daca doresti un training personalizat de Negociere si Persuasiune, HR, Leadership prin Inteligenta Emotionala, Comunicare si Managemntul conflictului, doar pentru compania/echipa ta,  ne poti contacta DIRECT.

DORESC O OFERTA DE TRAINING!

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.