Comunicare interdepartamentală: Management vs HR

Ce este Leadership-ul
Ce este Leadership-ul? În echipă important e să vrei să câștige celălalt
iunie 21, 2017
leadership și oratorie
Leadership și oratorie. De ce liderii buni devin oratori buni?
iunie 29, 2017
Arata tot
Comunicare interdepartamentală

Cum comunică și cum ar trebui să comunice departamentul de management cu departamentul de resurse umane? În ce fel sunt ajutați sau încurcați angajații unei companii de această comunicare interdepartamentală? Care este legătura strânsă din cele 2 departamente? Cum poate duce la succesul sau la eșecul companiei sau al comunicării între angajați?

De cele mai multe din conflictele interdepartamentale au la bază comunicarea. Dincolo de această afirmație aparent banală, se ascunde însă un adevăr important. Nu e suficient ca managerul să își facă treaba în felul lui, iar responsabilul de resurse umane, la fel, să facă ce are de făcut în felul său. Este crucial să existe un set de valori, reguli și înțelegeri comune în privința angajatului, comunicării cu angajatul și evoluției angajatul în companie.

Altfel, rezultatul e ușor de dedus. Departamentul de resurse umane angajează conform unui set de reguli proprii, iar managerul conduce echipa conform unui alt set de valori și de reguli. Astfel, căutăm tigrii, dar conducem broaște țestoase. Fiecare dintre părți fiind convinse că ceea ce face este corect. Asta duce la un grad scăzut de retenție în echipă, manageri tensionați și echipe dezorientate.

Rolul managerului este să conducă, emoțional și cognitiv, iar rolul responsabilului de resurse umane să medieze și să ajute managerul să evolueze conform nevoilor noilor angajați.

O comunicare excelentă între departamentul de management și departamentul de resurse umane va crea mereu rezultate remarcabile și va influența pozitiv dată fiind legătura strânsă și constantă între ei și angajați, și echipe.

Știm, comunicarea este cheia. Dar cum aplicăm? Vino la Training-ul Premium de Comunicare și Negociere prin Persuasiune.

Elucidăm împreună misterele în colaborarea interdepartamentală și dezvoltarea relațiilor între colegi. Managementul schimbării, gestionarea conflictelor, sunt doar câteva din temele esențiale pentru un comunicator excelent. Tot ceea ce înveți alături de noi poți aplica imediat după training.

 

 *Daca ti-a placut articolul si informatiile primite il poti da Share si Like pe Facebook, Linkedin si pentru prietenii tai sa poata afla cat mai multe persoane aceste informatii valoroase pentru bunastarea noastra la locul de munca.

Te poti dezvolta alaturi de noi participand la evenimente si cursurile HCC in  Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta dar si in alte orase din tara, sa-ti cresti abilitatile si cunostintele de Manager si HR Specialist sau poti sa soliciti un curs customizat doar pentru echipa ta!

TRAINING PREMIUM DE RECRUTARE, MOTIVARE SI EVALUARE A PERSONALULUI, 100% PRACTIC

Acest curs de resurse umane este pentru Recruiteri, Specialisti HR si Manageri  si se desfasaoara in Sibiu, ClujNapoca, Iasi, Constanta, Timisoara.

 

  VEZI AICI AGENDA COMPLETA SI CURSURILOR EVOLUTION HCC

DETALII SI INSCRIERI

„Dezvoltarea continua a mediului de lucru si adaptabilitatea la schimbarea continua este cheia spre succes si evolutie.”

 

Evolution HCC is building your future!

AGENDA TRAINING-URI HCC

Daca doresti un training personalizat de Negociere si Persuasiune, HR, Leadership prin Inteligenta Emotionala, Comunicare si Managemntul conflictului, doar pentru compania/echipa ta,  ne poti contacta DIRECT.

DORESC O OFERTA DE TRAINING!

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.