Cum comunic eficient? Ce este comunicarea profitabila?

angajatii potriviti
Afla singura metoda prin care poti gasi angajatii potriviti
octombrie 23, 2017
Comunicare performanta
Comunicare performanta — Cum comunici cu angajatii tai?
noiembrie 1, 2017
Arata tot
Cum comunic eficient

Daca lucrezi intr-o companie, indiferent de marimea ei si indiferent de functia pe care o ocupi, chiar daca esti expert sau manager, esti deja un comunicator. Modul in care stii sa comunici produce sau nu rezultate, intr-un timp dat. Te-ai intrebat si tu: cum comunic eficient? Ce este comunicarea profitabila si cum poti sa-ti cresti rezultatele si productivitatea cu cel putin 20%, comunicand eficient?

De foarte multe ori avem senzatia ca ceea ce spunem este inteles de persoanele cu care comunicam. Insa, in timp, vedem ca lucrurile nu stau chiar asa. Desi ai cele mai bune intentii, de multe ori, informatia pe care tu vrei sa o transmiti nu ajunge corect la interlocutorul tau. Asta poate crea probleme, conflict, afecteaza productivitatea si profitul companiei.

 

Ce este comunicarea profitabila?

Comunicarea profitabila este comunicarea care genereaza profit.

Simplu, nu? 🙂

Cum faci insa acest lucru in mod practic? Ce trebuie sa iei in calcul?

In primul rand, nu creezi profit/ rezultat, cu orice pret. Atunci cand comunici, e esential sa te gandesti la rezultatele pe care le generezi pe termen lung.

Ai un impact pozitiv pe termen lung? Perfect.

Generezi un rezultat potrivit pe moment, insa faci un deserviciu pe termen lung? In acest caz nu esti profitabil.

Secretul? Comunica in interesul persoanei cu care comunici, nu doar in interesul tau.

Comunicarea profitabila, comunicarea eficienta, nu inseamna sa obti tu un rezultat, ci sa generezi un rezultat. Profitul este raspunsul firesc al unor rezultate, a valorii, a relevantei tale in piata sau in organizatie.

Asadar, intreaba-te.

Acest act de comunicare serveste persoana din fata mea pe termen lung si pe mine?

Vrei sa afli tot ce stim noi despre comunicarea eficienta si comunicarea profitabila? Vrei sa stii cum sa gestionezi conflictele in comunicare si cum sa gestionezi schimbarea? Comunicarea este simpla, daca stii cum sa comunici. Inscrie-te la training-ul Premium de “Comunicare si Negociere prin Persuasiune”. Poti aplica tot ce inveti imediat dupa training.

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.