Cum devenim lideri apreciati lucrand mai mult decat suntem platiti?

Tehnici de comunicare – Functioneaza intotdeauna?
august 15, 2017
anuntul eficient
Recrutezi White Collar? – uite cum scrii anuntul eficient
august 23, 2017
Arata tot

Poate esti un lider cu experienta, multumit de performafantele tale si ale echipei, de conexiunile create in echipa ta si de modul in care va indreptati catre viziunea voastra. Daca totusi simti ca ai cateva lucruri de imbunatatit, cateva schimbari de facut, acest articol este pentru tine. Cum devenim lideri apreciati lucrand mai mult decat suntem platiti?

Gradul de implicare al liderului = Gradul de implicare al echipei.

Esti de acord cu aceasta afirmatie? O arata studiile si, mai mult decat atat, noi o vedem in companiile cu care lucram in mod constant.

Solutia e simpla.

Vrei angajati punctuali? Fii punctual.

Vrei angajati care zambesc mai mult? Zambeste mai mult.

Vrei angajati respectuosi? Fii respectuos.

Vrei angajati performanti? Fii performant.

Vrei ca angajatii tai sa imbratiseze provocarile? Da-ti provocari (relevante), acele provocari de care te temi cu adevarat si rezolva-le.

Cred ca ai prins ideea. Echipa ta are nevoie sa vada in actiune, la tine, tipul de atitudine si tipul de comportament pe care le soliciti si despre care spui ca sunt importante. Au nevoie de o oglinda si de un magnet, care sa le arate drumul, nu din exterior, nu de pe margine, ci impreuna cu ei.

Daca tu ca lider vei face mai mult decat spune fisa postului tau, mai mult decat se asteapta angajatii si mai mult decat esti platit, care crezi ca o sa fie rezultatul? Echipa va fi uimita, entuziasta si nu numai ca va aprecia, va respecta noua ta pozitie. Fara sa-si propuna in mod constient -si aici e magia- vor incepe sa replice, sa copieze ceea ce faci.

Acum vezi de ce comportamentul negativ al unui lider este atat de periculos?

 

La ce sa fii foarte atent

Desigur, exista si o umbra, o capcana: sa muncesti prea mult, sa te ingropi in task-uri, atributii, munca peste program, micro management si asa mai departe. Acest tip de comportament nu va motiva echipa, ci din potriva.

Tu unde te afli pe aceasta sfera?

Vino la Training-ul Premium Plus “Leadership de Coordonare si Motivare a Echipelor”. Afla in primul rand cine esti tu leader si cum poti sa cresti intr-un mod eficient si practic, prin exercitii si exemple concrete, pentru a putea aplica acest lucru cu echipa si a deveni un exemplu si mai puternic pentru ei.

Te asteptam la un training de Leadership Practic, de 2 zile, alaturi de alti lideri cu experienta? De ce sa nu ratezi acest training? Este unul 100% Practic. Vei putea aplica tot ce inveti imediat dupa training.

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.