Cum devin un Leader mai bun? Pune-ți aceste două întrebări

feedback constructiv
Cum să oferim feedback constructiv și cu impact?
iulie 26, 2017
vânzare și marketing
Trebuie recruiterii să cunoască metode de vânzare și marketing?
iulie 31, 2017
Arata tot
Leader

Dacă ești la curent cu activitatea noastră și vrei să crești ca leader, probabil conduci o companie, o echipă sau mai multe echipe în cadrul unei companii. De când susținem training-ul de Leadership 100% Practic, am primit multe întrebări despre ce „cum devin un leader mai bun”, ce înseamnă să fii leader și cum poți să crești ca leader. În articol îți dezvăluim care sunt cele două întrebări pe care să ți le pui dacă vrei să crești ca Leader.

Este știut faptul că oamenii excelenți într-un domeniu au obiceiuri comune. Unul din aceste obiceiuri este acela de a-și pune întrebări bune. A pune întrebări bune în mod constant, crește calitatea gândurilor tale, a acțiunilor și a rezultatelor tale.

 

Prima întrebare: Care este cauza pentru care lupți și care este mesajul tău?

Oamenii urmează oameni pe care îi cunosc, pe care îi plac și în care au încredere. Cum creezi tu aceste lucruri în mediul în care acționezi?

Care este cauza pentru care lupți? De ce faci ceea ce faci? Care este acel lucru mai mare decât tine, visul pe care îl vrei realizat? Ce schimbare vrei să creezi? Acestea sunt doar câteva din întrebările care te pot ajuta în a-ți defini sau a-ți reaminti care este cauza pentru care ai început să faci ceea ce faci.

O dată definită, scrisă și trăită zi de zi, ea va atrage ca un magnet oamenii cei mai potriviți pentru tine, oamenii care cred în aceleași lucruri ca și tine și care sunt dispuși să depună energie și efort în aceeași direcție cu tine.

Ceea ce trebuie să faci tu, ca leader, este să definești cauza și să o comunici în mod constant, în diverse forme, zilnic dacă se poate, prin tot ceea ce faci.

 

 

 

contact training-uri evolution hcc

 

A doua întrebare: Câți oameni te urmează cu adevărat?

Câți oameni te urmează cu adevărat pe drumul tău? Această întrebare este foarte importantă tocmai pentru că urmărește doi indicativi importanți. Cel cantitativ: „câți oameni te urmează” și cel calitativ „cu adevărat”.

Dacă 5 oameni s-au alăturat unei cauze comune și sunt suficienți pentru a o duce la îndeplinire, e perfect. Dacă este nevoie de mai mulți oameni, acest prim nucleu va comunica cauza până când vor ajunge la formula completă.

Nu există leader fără urmăritori și urmăritori fără leaderi. Comunică ceea ce crezi cu adevărat și, pe lângă o echipă excelentă, vei vedea cum devii, în fiecare zi, un leader mai bun, un leader care se ghidează și acționează după principiile proprii și are impact asupra oamenilor pe care îi conduce.

Ești o persoană pragmatică ce se bazează pe rezultate și vrei să vezi cum poți tu, în mod concret, să îți crești abilitățile și rezultatele ca și leader?

Înscrie-te la “TRAINING-UL DE LEADERSHIP PREMIUM, 100% PRACTIC” unde nu înveți doar să pui întrebările potrivite, ci și, cum să influențezi și să coordonezi mai bine echipa ta, cum îți cunoști și motivezi oamenii, cum implementezi schimbare, care sunt tipologiile de leadership și cum le poți aplica tu cu echipa ta.

Fii alături de noi pe parcursul a două zile. Ia-ți instrumente practice pe care să le poți pune în aplicare imediat după training.

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.