Cum să construiești Brand? O metodă simplă

Ce vor angajatii
Ce vor angajatii? Evoluția companiei și nevoile reale ale angajatilor
iunie 15, 2017
Ce este Leadership-ul
Ce este Leadership-ul? În echipă important e să vrei să câștige celălalt
iunie 21, 2017
Arata tot
Cum să construiești brand

Cum să construiești brand într-o companie? Dacă conduci o companie sau ești manager și îți dorești angajați mai buni sau îți dorești ca angajații pe care îi ai să își atingă maximul de potențial, să aibă rezultate, astăzi îți ofer o metodă simplă pentru a cosntrui sau a crește brand-ul companiei tale.

Legătura dintre brand-ul companiei și angajați este extrem de simplă. Cu cât brand-ul companiei este mai prezent, mai puternic, mai bine înțeles și perceput de angajați, cu atât procesul de recrutare și retenție al angajaților este mai ușor și de calitate. Brand-ul ajută atât în recrutare, cât și în selecția de personal, iar mai apoi în crearea unei echipe unite, care își cunoaște obiectivele și lucrează cu eficacitate în direcția lor.

Cum poți aplica aceasă metodă simplă pentru a construi sau a crește brand-ul companiei tale? Simplu.

Întreabă-ți echipa de ce vine la birou în fiecare zi.

S-ar putea să afli lucruri minunate, extraordinare și să știi ce din ceea ce faci are cel mai mare impact asupra echipei.

S-ar putea să afli lucruri care te deranjează, să înțelegi că angajaților nu le e foarte clar de ce fac ceea ce fac, că nu există un motiv profund la nivel interior, un motiv personal, real, pentru care fac parte din echipa ta.

Răspunsurile lor sunt, într-o măsură importantă, oglinda brand-ului companiei.

Dar am și o veste bună, indiferent de situația în care te vei afla. Dacă îți iubești angajații, crezi în ei și vrei ca brand-ul companiei tale să fie unul pentru care oamenii să își dorească să lucreze, există soluții.

  1. Cum vrei să fie percepută compania și lucrul cu tine? Care e un lucru pe care îl poți face azi pentru a transforma această dorință în ceva palpabil?
  2. Comunică despre companie acele lucruri care fac parte din viziunea ta și pe care angajații le iubesc cu adevărat

Știi cum se spune: dacă știi încotro mergi și rămâi concentrat în acea direcție, toate acțiunile și toate drumurile te vor duce acolo. Dacă nu știi încotro mergi, mergi oriunde pentru că oricum nu contează.

Primul pas pentru a crea sau a crește un brand este să știi cum arată, ce spune, ce simte, ce face acel brand și de ce. Dar, atenție, brand-ul nu va fi doar ceea ce faci, ci mai ales ceea ce înțeleg, percep și cred cei ce intră în contact cu brand-ul tău de angajator.

De aceea e foarte important să aliniezi viziunea ta cu percepția celor cărora te adresezi, comunicând eficient, consistent și constant.

Dacă vrei să devii un foarte bun comunicator, te invităm la Training-ul de Comunicare Inteligentă 100%, unde îți arătăm ce am văzut că funcționează în lucrul cu peste 1000 de companii. Cum sa te dezvolti si sa cunosti secretele cumunicarii eficiente ce sta la baza orcarui succes, sa fi apreciat pentru modul de abordare a problemelor si gasirea solutiilor prin comunicare inteligenta. Cum se implementeaza o schimbare si cum o gestionezi in favoarea ta. cum poti folosi comunicarea si legile psihologice in vanzarea de idei, concepte și nu numai. Toate informațiile se pot pune în aplicare imediat după training.

 

 *Daca ti-a placut articolul si informatiile primite il poti da Share si Like pe Facebook, Linkedin si pentru prietenii tai sa poata afla cat mai multe persoane aceste informatii valoroase pentru bunastarea noastra la locul de munca.

Te poti dezvolta alaturi de noi participand la evenimente si cursurile HCC in  Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta dar si in alte orase din tara, sa-ti cresti abilitatile si cunostintele de Manager si HR Specialist sau poti sa soliciti un curs customizat doar pentru echipa ta!

TRAINING PREMIUM DE RECRUTARE, MOTIVARE SI EVALUARE A PERSONALULUI, 100% PRACTIC

Acest curs de resurse umane este pentru Recruiteri, Specialisti HR si Manageri  si se desfasaoara in Sibiu, ClujNapoca, Iasi, Constanta, Timisoara.

 

  VEZI AICI AGENDA COMPLETA SI CURSURILOR EVOLUTION HCC

DETALII SI INSCRIERI

„Dezvoltarea continua a mediului de lucru si adaptabilitatea la schimbarea continua este cheia spre succes si evolutie.”

 

Evolution HCC is building your future!

AGENDA TRAINING-URI HCC

Daca doresti un training personalizat de Negociere si Persuasiune, HR, Leadership prin Inteligenta Emotionala, Comunicare si Managemntul conflictului, doar pentru compania/echipa ta,  ne poti contacta DIRECT.

DORESC O OFERTA DE TRAINING!

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.