Este benefica investitia in anagajati prin traininguri?

Sursele de conflict la locul de muncă, avem rezolvare?
martie 15, 2017
Abilitati naturale ale unui recruiter de succes
aprilie 26, 2017
Arata tot

   In spatele oricarei companii de succes se afla anumite valori, o viziune clara, obiective bine stabilite si nu in ultimul rand oameni bine pregatiti in domeniul lor de activitate si ECHIPE PERFORMANTE.

 

Oamenii fiecarei organizatii reprezinta nucleul sau mai bine spus “inima” acesteia, astfel incat pentru bunul mers si succesul afacerii, orgnizatiile trebuie sa se asigure de pregatirea capitalului uman si sa investeasca constant in dezvoltarea celei mai importante resurse din companie, oamenii.


Orice companie isi doreste cat mai multi clienti multumiti de serviciile sau produsele pe care le ofera. Prin urmare, pentru a avea clienti multumiti, o companie trebuie sa aiba in primul rand oameni/angajati multumiti. Si cum pot fi multumiti angajatii?

Oferindu-le resursele necesare dezvoltarii lor in cadrul companiei, astfel incat sa-si doreasca sa contribuie si sa se implice cat mai mult in evolutia si performanta afacerii.

 

 

 

 

 

Training-urile reprezinta un bun mijloc de a le oferi angajatilor pregatirea, dezvoltarea, motivarea si nu in ultimul rand le ofera siguranta si confirmarea ca sunt importanti, iar prezenta lor in companie este vitala sau chiar primordiala.

 

De asemenea, prin intermediul training-urilor compania isi fidelizeaza in primul rand angajatii si ii face pe acestia sa fie si mai implicati in activitatea lor, devenind astfel mult mai productivi si performanti si au mai multa initiativa care practic sporeste exponential atasamentul fata de firma.


Pe langa beneficiile mentionate, trebuie  precizat si faptul ca training-urile sunt o investitie eficienta, deoarece ofera angajatilor o pregatire si asimilarea unor informatii valoroase intr-un timp relativ scurt. Odata aplicate aceste noi cunostinte in cadrul organizatiei, aduc rezultate si o dezvoltare pe termen lung.

 

Asa cum bine spune si un vechi proverb chinezesc, “daca ii dai unui om un peste, ii vei alina foamea doar pentru o singura zi, insa daca il vei invata sa pescuiasca, ii vei alina foamea pentru intreaga viata”.

 

Asadar, decizia apartine fiecarei companii, in functie de scopul si viziunea pe care o are: fie alege sa le ofere angajatilor un peste, fie alege sa ii invete sa pescuiasca. Poti alege traininguri si cursuri soft skils sau hard, atat pe negociere, vanzare, comunicare, persuasiune dar si tehnice in domeniul in care iti desfasori activitatea.


In concluzie, o companie trebuie sa-si cunoasca foarte bine punctele slabe si care sunt cele mai importante nevoi pe care le are, astfel incat printr-un program de training sa-si imbunatateasca aceste slabiciuni si sa se focuseze pe acele nevoi care sa-i imbunatateasca performanta si rezultatele. Este bine sa se faca inainte o analiza detaliata de catre o firma de training specializata si numai apoi sa se propuna programele de dezvoltare in functie de nevoile fiecarei echipe, departament.

 

   *Daca ti-a placut articolul si informatiile primite il poti da Share si Like pe Facebook, Linkedin si pentru prietenii tai sa poata afla cat mai multe persoane aceste informatii valoroase pentru bunastarea noastra la locul de munca.

Te poti dezvolta alaturi de noi participand la evenimente si cursurile HCC in  Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta dar si in alte orase din tara, sa-ti cresti abilitatile si cunostintele de Manager si HR Specialist sau poti sa soliciti un curs customizat doar pentru echipa ta!

TRAINING PREMIUM DE RECRUTARE, MOTIVARE SI EVALUARE A PERSONALULUI, 100% PRACTIC

Acest curs de resurse umane este pentru Recruiteri, Specialisti HR si Manageri  si se desfasaoara in Sibiu, ClujNapoca, Iasi, Constanta, Timisoara.

 


  VEZI AICI AGENDA COMPLETA SI CURSURILOR EVOLUTION HCC

DETALII SI INSCRIERI

„Dezvoltarea continua a mediului de lucru si adaptabilitatea la schimbarea continua este cheia spre succes si evolutie.”

 

Evolution HCC is building your future!

AGENDA TRAINING-URI HCC


Daca doresti un training personalizat de Negociere si Persuasiune, HR, Leadership prin Inteligenta Emotionala, Comunicare si Managemntul conflictului, doar pentru compania/echipa ta,  ne poti contacta DIRECT.

DORESC O OFERTA DE TRAINING!

[ult_animation_block animation=”zoomInUp” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″][/ult_animation_block]

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.