Satelitul și Leader-ul care știa să asculte

leader
Cum poți măsura dacă ești un leader bun pentru echipa ta? – Partea a II-a
mai 4, 2017
succesul
Succesul lasă urme. Învață de la cei mai buni pentru a deveni cel mai bun
mai 10, 2017
Arata tot
leader-ul perfect

Știi cum arată leader-ul perfect? Se spune că există un leader care e iubit de toată echipa lui. Pentru că știe să le dea oamenilor încredere. Să le dea aripi. „Poți”, „Putem”, „Vom reuși” e ceea ce auzi foarte des de la el.

Acest leader știe direcția în care se îndreaptă împreună cu echipa și mai ales de ce merg într-acolo. Responsabilitatea lui numărul 1 sunt oamenii. Știe că dacă oamenii sunt bine, dacă echipa acționează la cote maxime, misiunea lui este îndeplinită.

Dar mai presus de orice, acest leader știe să asculte. Știe să-și asculte echipa. Iar echipa comunică autentic pentru că se simte în siguranță. Astfel, orice provocare, orice problemă, are și o soluție. Și orice obstacol îi duce mai aproape de visul lor.

Ce spui, ți-ai dori un asemenea leader?

Acum vine partea interesantă, pentru că acel leader ești chiar tu. Da, tu. Este în puterea ta să îți ajuți echipa. Iar ea va face lucrurile să se întâmple, transformând orice problemă într-o oportunitate.

Tot ce trebuie să faci este să asculți cu atenție. Dacă faci asta în mod constant, vei crea în jurul tău un mediu în care oamenii se simt încurajați să vorbească și să facă mai mult decât cere fișa postului. Vei forma cercul încrederii. Iar o echipă care are încredere este de neoprit.

Accepți provocarea? Alocă 10 minute/ zi în care să asculți cu atenție oamenii pe care îi conduci. Observă. Ce îți spun ei de fapt? Ce spun despre tine? Dar despre echipă? Dar despre companie? Aceste mesaje te duc în direcția bună sau nu?

Imaginează-ți că ești un satelit care captează totul cu mare atenție. De ce? Un sens foarte interesant al cuvântului satelit este „Satelit = Corp ceresc care se rotește în jurul altui corp ceresc, însoțindu-I in cursul mișcării lui de revoluție”

Dacă vrei să îți dezvolți abilitatile de Lider și să vezi cum poți influența și coordona mai bine echipa spre rezultatele mult dorinte, te poți înscrie la Training-ul Premium Plus de Leadership Motivațional prin Inteligență Emoțională”

Sibiu – 12-13 Mai
Iași – 25-26 Mai
Constanța – 24–25 Iunie 2017
Timișoara – 08–09 Iulie 2017
Cluj-Napoca – septembrie 2017
Poti accesa acest training si inhouse customizat pentru Echipa Ta.

Ne poti trimite solicitarea ta.

 

 *Daca ti-a placut articolul si informatiile primite il poti da Share si Like pe Facebook, Linkedin si pentru prietenii tai sa poata afla cat mai multe persoane aceste informatii valoroase pentru bunastarea noastra la locul de munca.

Te poti dezvolta alaturi de noi participand la evenimente si cursurile HCC in  Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta dar si in alte orase din tara, sa-ti cresti abilitatile si cunostintele de Manager si HR Specialist sau poti sa soliciti un curs customizat doar pentru echipa ta!

TRAINING PREMIUM DE RECRUTARE, MOTIVARE SI EVALUARE A PERSONALULUI, 100% PRACTIC

Acest curs de resurse umane este pentru Recruiteri, Specialisti HR si Manageri  si se desfasaoara in Sibiu, ClujNapoca, Iasi, Constanta, Timisoara.

 

  VEZI AICI AGENDA COMPLETA SI CURSURILOR EVOLUTION HCC

DETALII SI INSCRIERI

„Dezvoltarea continua a mediului de lucru si adaptabilitatea la schimbarea continua este cheia spre succes si evolutie.”

 

Evolution HCC is building your future!

AGENDA TRAINING-URI HCC

Daca doresti un training personalizat de Negociere si Persuasiune, HR, Leadership prin Inteligenta Emotionala, Comunicare si Managemntul conflictului, doar pentru compania/echipa ta,  ne poti contacta DIRECT.

DORESC O OFERTA DE TRAINING!

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.