Roboteii Copy – Paste

job
Cum ne realizam personal la job
mai 26, 2016
Arata tot
copy

Daca ne uitam putin in timp si facem o mica evaluare a proceselor de recrutare si selectie de personal facute de-a lungul anilor de diferite generatii ne dam seama ca totul tine de maturitatea sistemul economic cat si de cea a mediului de bussiness din care facem parte.

In acest moment in  Romania, procesul de recrutare activa si headhunting a talentelor este nou si multi recruiteri nu stiu inca cum sa-l foloseasca cu adevarat  si actioneaza gresit , fara sa gandeasca, copiind sisteme din alte tari fara sa-l adapdeze la mediul nostru intern.

In mediul online se discuta foarte mult de aceste metode de abordare mai putin obisnuite si sunt foarte multe critici aduse recruiter-ilor fata de modul de abordare a candidatilor sau a persoanelor pe care ei le vizeaza ca si potrivite .

Robotii din HR-Evolution HCC

Procesul de recrutare activa este de fapt o abordare noua, adaptata la piata muncii actuala si a trendului setat de companiile care activeaza la nivel international si care au facut sa creasca intensitatea proceselor de recrutare si in acelasi timp cererea de personal calificat pe diferite domenii.

Aceste aspecte atrag inevitabil dupa sine si multe greseli si o indepartare de relatia interumana si ceea ce  reprezinta cu adevarat  acea persoana pe care o vizam ca potrivita , dincolo de CV-ul pe  care il arata si taskurile zilnice  pe care le are de facut.

Cele mai multe greseli se fac din graba de a gasi cat mai multe persoane intr-un timp destul de scurt, cu softuri si tehnologii specifice ce ajung sa ii transforme pe recruiteri in robotei, actionand mecanic fara sa mai gandesca dand copy-paste mai des decat respira, pe acestia ii putem numi  cu siguranta „Roboteii Copy-Paste”. Aceste persoane nu realizaza ca fiecare proces de recrutare si angajarea a unei persoane potrivite poate influenta calitatea serviciilor si a produselor finale.

O Persoana care lucreaza in locul potrivit, in mediul potrivit, este mai fericita dar ii face si pe altii mai fericiti, pentru ca ofera servicii si produse mai calitative!

Te rog sa GANDESTI si intreaba-te in fiecare zi daca esti in locul si mediul potrivit si daca poti schimba lucrurile intr-un sens pozitiv si sa faci cu adevarat diferenta. Daca raspunsul este “DA” Gandeste si Actioneaza! Daca raspunsul este “NU” Gandeste si Actioneaza!

Evolution HCC is Building Your Future!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *