Afla cele mai eficiente strategii de resurse umane

inteligent emotional
10 semne ca esti inteligent emotional
octombrie 3, 2017
plictiseala si burnout
Cum eviti plictiseala si burnout-ul in echipa ta?
octombrie 9, 2017
Arata tot
strategii de resurse umane

Lucram zilnic cu companii romanesti mici si mari, pentru a le ajuta sa-si imbunatateasca rezultatele in sfera resurselor umane. Esti specialist in resurse umane sau vrei sa afli mai multe lucruri practice din acest domeniu? Vrei sa stii care sunt cele mai eficiente strategii de resurse umane in acest moment?

 

Castigi timp pretios

Ceea ce spun participantii de la Training-ul Premium de HR “Recrutare, Motivare si Evaluare de Personal” 100% Practic, e ca invata rapid si structurat cele mai bune strategii, deja testate in piata. Castiga cea mai importanta resursa: timpul lor. In plus, cunostinte si abilitati noi, in urma exercitiilor practice si scenariilor de la training.

Tu ce preferi, sa iei cate putin de peste tot si sa speri ca iti vei imbunatati rezultatele, sau vrei un pachet intreg, structurat si actualizat la nevoile pietei, ale angajatilor si angajatorilor din acest moment?

 

Strategii testate si actuale

Mai ai un beneficiu, la fel de important. Experti hr si manageri ne spun ca, intr-adevar, metode de recrutare care functionau acum cativa ani, in prezent nu mai au niciun efect.

Pentru ca lucrurile se schimba atat de repede, echipa noastra are mereu grija sa fie la zi cu toate modificarile din piata. Asadar, nu ai doar strategii bune, ci si strategii actuale, care functioneaza acum si pe care noi le aplicam deja cu clientii nostri.

Iei feedback de la alti profesionisti de resurse umane

De foarte multe ori, un feedback sau o idee primita la momentul potrivit de la un expert in domeniul tau poate face toata diferenta. Daca profesezi in HR, mai mult ca sigur vrei sa fii parte dintr-un grup de oameni care fac acelasi lucru ca si tine si vor sa evolueze in mod continuu. Training-ul de HR “Recrutare, Motivare si Evaluare de Personal” iti ofera exercitii practice, dar si posibilitatea de a cere feedback altor experti in privinta problemelor cu care te confrunti.

Vrei sa castigi timp si sa primesti un pachet complex de informatii, metode si exercitii care sa te duca la urmatorul nivel in resurse umane? Inscrie-te la Training-ul de HR “Recrutare, Motivare si Evaluare Personal”, training-ul 100% Practic care produce rezultate si aduce zambetul pe buzele expertilor HR din Romania.

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.