Succesul in cariera sau cum slefuiesti diamantul din tine?

cum să fii leader
Cea mai simplă formă de Leadership
June 5, 2017
Ce vor angajatii
Ce vor angajatii? Evoluția companiei și nevoile reale ale angajatilor
June 15, 2017
Arata tot
succesul in cariera

“Un tanar calator ajunge la un moment dat la o rascruce de drumuri si s-a vazut in incapacitatea de a alege un drum pe care sa-si continue calatoria. Spre norocul lui intalneste un batran si il intreaba: – Unde ma duce drumul acesta?
Batranul ii raspunse: – Unde vrei sa ajungi?
Tanarul confuz ii raspunse: – Nu stiu exact.
In urma raspunsului primit din partea tanarului calator, batranul ii spuse: – Pai, atunci mergi pe oricare dintre drumuri. Ce importanta mai are?!”

Asadar, daca nu stim unde ne dorim sa ajungem si daca nu avem un plan clar stabilit, exista mari sanse sa nu obtinem niciodata succesul in cariera. Cu totii ne dorim o cariera de succes, prin urmare aspiram la recunoasterea muncii, efortului depus si nu in ultimul rand recunoastere sociala. Aici intervine si marea intrebare: “Cum ajungem sa obtinem toate aceste lucruri?” Raspunsul s-ar putea sa nu fie pe placul tuturor, pentru ca implica multa munca, dedicare si nu in ultimul rand pasiune pentru ceea ce faci. Da, din pacate nu exista o cale usoara sau scurta catre succes si mai mult decat atat trebuie sa stim exact unde ne dorim sa ajungem, altfel vom ajunge “nicaieri”.

In drumul nostru catre succes este foarte important sa ne cunoastem pe noi insine in primul rand, setul propriu de valori si principii, la ce suntem capabili sa renuntam si la ce nu, ce compromisuri suntem in stare sa facem, etc. Toate aceste lucruri si mai ales destinatia trebuie sa ne fie clar definite, astfel incat sa ne setam obiectivele care sa ne ajute sa obtinem ceea ce ne dorim.

O data ce ne stabilim obiectivele legate de viata noastra profesionala, fie ca ne dorim propria afacere, fie sa ocupam o pozitie de conducere intr-o companie, trebuie sa stabilim clar si ce actiuni trebuie sa intreprindem pentru indeplinirea acestor obiective. Pe langa toate aceste obiective si actiuni, la fel de important este sa interactionam cu acei oameni care se afla deja in locul unde ne dorim sa ajungem. Networking-ul este important deoarece ne ajuta sa intelegem si sa invatam ce avem de facut mai exact si chiar ne poate ajuta sa evitam anumite greseli.

In cele din urma, in drumul nostru catre succes este important sa ne descoperim pe noi insine si sa gasim acel lucru la care suntem buni cu adevarat, astfel incat sa putem excela si mai mult decat atat sa fim autentici, evitand tendinta de a copia ceva sau pe cineva care nu ne reprezinta. In fiecare dintre noi exista o comoara ce abia asteapta sa fie gasita.

 

 *Daca ti-a placut articolul si informatiile primite il poti da Share si Like pe Facebook, Linkedin si pentru prietenii tai sa poata afla cat mai multe persoane aceste informatii valoroase pentru bunastarea noastra la locul de munca.

Te poti dezvolta alaturi de noi participand la evenimente si cursurile HCC in  Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta dar si in alte orase din tara, sa-ti cresti abilitatile si cunostintele de Manager si HR Specialist sau poti sa soliciti un curs customizat doar pentru echipa ta!

TRAINING PREMIUM DE RECRUTARE, MOTIVARE SI EVALUARE A PERSONALULUI, 100% PRACTIC

Acest curs de resurse umane este pentru Recruiteri, Specialisti HR si Manageri  si se desfasaoara in Sibiu, ClujNapoca, Iasi, Constanta, Timisoara.

 

  VEZI AICI AGENDA COMPLETA SI CURSURILOR EVOLUTION HCC

DETALII SI INSCRIERI

„Dezvoltarea continua a mediului de lucru si adaptabilitatea la schimbarea continua este cheia spre succes si evolutie.”

 

Evolution HCC is building your future!

AGENDA TRAINING-URI HCC

Daca doresti un training personalizat de Negociere si Persuasiune, HR, Leadership prin Inteligenta Emotionala, Comunicare si Managemntul conflictului, doar pentru compania/echipa ta,  ne poti contacta DIRECT.

DORESC O OFERTA DE TRAINING!

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  • 8
  •  

Comments are closed.