Succesul lasă urme. Învață de la cei mai buni pentru a deveni cel mai bun

leader-ul perfect
Satelitul și Leader-ul care știa să asculte
mai 4, 2017
Leadership Motivational
Cum a fost la training-ul de Leadership Motivational din Sibiu
mai 19, 2017
Arata tot
succesul

Cunosc două metode de învațare. Prima: faci, greșești, faci, greșești, faci, greșești, îți înveți lecția. A doua, înveți de la cei mai buni, practici, ai rezultate. Prima este foarte bună, dar și dureroasă în ceea ce privește resursele tale și resursele companiei.

Succesul lasă urme. Știm asta pentru că am studiat și am colaborat cu zeci de companii. Orice om cu rezultate remarcabile, din orice domeniu, a ajuns foarte bun ca urmare a unei practici continue și a unei educații proactive. Stăpânește foarte bine domeniul lui, știe ce funcționează și ce nu și, mai ales, îi poate învăța și pe alții.

Un angajat nepotrivit în compania ta înseamnă energie pierdută, timp pierdut, bani pierduți și conflicte care afectează nu numai angajații nepotriviți, ci și pe cei mai buni. Crearea unei echipe legate este o provocare tocmai pentru că există o legătură atât de strânsă între echipă și rezultate.

Nu există practică fără greșeală. Dar oare are sens să intuiești cum găsești angajați foarte buni și cum îi păstrezi? Tu ce preferi? Îți permiți să faci teste pe echipa ta sau vrei să înveți de la cei mai buni?

Succesul lasă urme. Pășește, învață și pune în acțiune în felul tău. Educația nu e informație, ci revelație. Dacă aștepți de mult timp o schimbare în ceea ce privește recrutarea și retenția unei echipe de super eroi, nu amâna.

Noi îți punem acum la dispoziție training-ul de HR Premium 100% practicpentru că nu mai vrem să auzim de echipe demotivate, angajați nepotriviți și regresie în companii. Avem pentru tine exemple din I.T., Inginerie, Pharma, Vanzari, Management, HR, Accounting, Resurse Umane, metode de recrutare, metode de abordare și evaluare, pentru că vrem să facem lumină în ceea ce privește echipa ta și să punem lumina pe ceea ce contează cu adevărat.

 *Daca ti-a placut articolul si informatiile primite il poti da Share si Like pe Facebook, Linkedin si pentru prietenii tai sa poata afla cat mai multe persoane aceste informatii valoroase pentru bunastarea noastra la locul de munca.

Te poti dezvolta alaturi de noi participand la evenimente si cursurile HCC in  Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta dar si in alte orase din tara, sa-ti cresti abilitatile si cunostintele de Manager si HR Specialist sau poti sa soliciti un curs customizat doar pentru echipa ta!

TRAINING PREMIUM DE RECRUTARE, MOTIVARE SI EVALUARE A PERSONALULUI, 100% PRACTIC

Acest curs de resurse umane este pentru Recruiteri, Specialisti HR si Manageri  si se desfasaoara in Sibiu, ClujNapoca, Iasi, Constanta, Timisoara.

 

  VEZI AICI AGENDA COMPLETA SI CURSURILOR EVOLUTION HCC

DETALII SI INSCRIERI

„Dezvoltarea continua a mediului de lucru si adaptabilitatea la schimbarea continua este cheia spre succes si evolutie.”

 

Evolution HCC is building your future!

 

AGENDA TRAINING-URI HCC

Daca doresti un training personalizat de Negociere si Persuasiune, HR, Leadership prin Inteligenta Emotionala, Comunicare si Managemntul conflictului, doar pentru compania/echipa ta,  ne poti contacta DIRECT.

DORESC O OFERTA DE TRAINING!

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.