Tehnologia ne ajută să comunicăm mai bine sau nu?

cum comunicăm cu clienții
Cum îmbunătățim modul în care comunicam cu clientii?
iulie 13, 2017
negociere și persuasiune
Cum ne dezvoltăm abiltățile de negociere și persuasiune?
iulie 18, 2017
Arata tot

Modul în care comunicăm în companii, cu companii, cu echipele, cu clienții și chiar în viața personală s-a schimbat la 180% în ultimii 10 ani și va continua să se schimbe, cu o viteză și mai mare, în următorii ani. Tehnologia ne ajută să comunicăm mai bine sau nu?

Dacă, cu câțiva ani în urmă, pentru orice interacțiune cu clientul, trebuia să fim prezenți fizic, acum putem comunica de la distanță, cu un același impact sau cu un impact chiar mai mare, targetat, specific și, în plus, putem ajunge la un număr cu mult mai mare de oameni decât ne-am fi putut imagina în trecut.

Există și dezavantaje? Depinde de cine și cum comunică.

Fie că afacerea ta există cu adevărat și în mediul online sau nu, e bine să știi că legile comunicării, ale persuasiunii, ale vânzării sunt aceleași și online și offline. Ai nevoie să fii specific și să comunici lucruri care aduc într-adevăr valoare clientului tău țintă. Ai nevoie de interacțiuni repetate, valoroase, de o ofertă irezistibilă, de rezultate pe termen lung.

Nu contează atât de mult unde comunici, atât timp cât clientul tău se află acolo. Ce e mai important e cum comunici. Ce ai de oferit, cum se simte și ce face clientul după interacțiunea cu tine.

 

 

Rolul tehnologiei și cheia în comunicare

Tehnologia ne ajută să comunicăm diferit. Să comunicăm conform modului în care se trăiește în prezent. Să comunicăm așa cum comunică și clienții noștri.

Ne ajută tehnologia să comunicăm mai bine?

Tehnologia ne ajută să comunicăm mai mult și mai ușor. Latura calitativă a comunicării este strâns legată de comunicator și de cum știe acesta să interacționeze cu clientul pe care îl servește.

  • cunoști și înțelegi persoana cu care comunici?
  • ajuți persoana din fața ta să te cunoască?
  • știi să comunici cum anume te diferențiezi?
  • creezi încredere?
  • creezi relații pe termen lung?

Tehnologia este importantă. Cheia adevărată însă, se află la comunicator.

Vrei să devii un comunicator excelent? Înscrie-te la Traning-ul de Comunicare și Negociere prin Persuasiune 100% Practic. În decursul a două zile, în acest Training Premium primești uneltele de care ai nevoie. Pe toate le poți aplica imediat după training.

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.