5 pasi pentru un training memorabil

Importanta Exit Interviului
noiembrie 30, 2017
recrutarea de personal
Un adevarat challenge pentru HR : recrutarea de personal
februarie 27, 2018
Arata tot
training memorabil

Trebuie sa tii un training si nu ai idee cum sa intiparesti informatiile in mintea participantilor? Iti e frica de feedback si de banalitate? Atunci, ai ajuns in locul potrivit. In continuarea articolului iti voi prezenta cinci pasi pe care merita sa ii parcurgi pentru a lasa un impact pozitiv asupra participantilor la training-ul pe care il sustii.

1. INTERACTIVITATE

De ce este nevoie de acest lucru in prezentarea informatiei?

Este demonstrat ca oamenii isi amintesc mai simplu lucrurile complicate explicate intr-un mod unic si creativ fata de cele simple prezentate mecanic. Pentru a stimula participantii si pentru a-i face sa fie implicati in sesiunile de training, incearca sa vii cu prezentari creative si sa le propui jocuri interactive care au legatura cu subiectul pe care il prezinti. Cu cat felul in care interactionezi cu acestia este mai diversificat cu atat training-ul este mai antrenant.

2. UMOR

Este ingredientul care nu da gres niciodata in comunicarea cu ceilalti, atata timp cat este folosit in contexte potrivite. Totusi, incearca sa nu fii exagerezi cu glume, bancuri astfel incat sesiunea de training sa fie confundata cu un show de stand-up. Expune-ti ideile si informatiile si foloseste-te de propriul simt al umorului, acest lucru iti vor face participantii mai atenti si mai deschisi in timpul trainingului.

3. INTERACTIUNEA

Organizeaza-ti sesiunea de training personalizat pentru firme astfel incat participantii sa aiba sansa sa interactioneze cat mai mult cu tine si cu cei din jur. Oamenii retin mai usor informatia la care se lucreaza in echipa deoarece participantii fac schimb de opinii si interese, in acest fel acestia fiind predispusi spre empatizarea cu cei din jur.

4. SELF-ESTEEMUL PARTICIPANTILOR

Adesea, multe traininguri sunt organizate fiind indreptate numai spre probleme in care poti creste succesul afacerilor. De mule ori vei avea surpriza ca oamenii care participa nu se afla in pozitii inalte, acestia dorind doar sa afle informatie despre lucrurile care ii pasioneaza. Prezinta-ti ideile intr-un mod in care participantii sa aiba sansa sa se dezvolte pe anumite pozitii sau in asa fel in cat si acestia sa se dezvolte, pe langa companie.

5. IMAGINEA

Suntem bombardati zilnic cu atata text incat rareori mai suntem atenti 100% la mesajul comunicat. Pentru a atrage cat mai multi oameni interesati mizeaza pe puterea culorilor si a elementelor vizuale.Cu toate ca se spune sa nu judeci o carte dupa coperta tot prin imagine creezi prima impresia buna.

Vrei sa inveti intr-un mod 100% practic, pas cu pas,cum sa interactionezi cu ceilalti in anumite situatii?  Afla mai multe despre serviciile noastre specializate de training!

  • 8
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.