Cum a fost la training-ul de Leadership Motivational din Sibiu

succesul
Succesul lasă urme. Învață de la cei mai buni pentru a deveni cel mai bun
mai 10, 2017
angajati neimplicati
Angajați neimplicați? Există o soluție
mai 19, 2017
Arata tot
Leadership Motivational

În 12 și 13 mai am sustinut  la Sibiu  training-ul nostru premium de leadership, „Leadership motivațional” despre Coordonarea si Motivarea Echipelor in mod Inteligent.

Participanții au aflat lucruri practice, concrete, pe care le-am extras din munca noastră de zi cu zi, din ultimii 7 ani. Pentru noi nu sunt suficiente teoriile în leadership sau resurse umane. De aici am plecat atunci când am creat training-ul „Leadership motivațional prin inteligență emoțională” pentru coordonarea si motivarea echipelor. Am luat problemele reale cu care se confruntă piața, clienții noștri, managerii și rezultatele care au funcționat pentru ei  le-am prezentat si impartasit la Sibiu, în decursul a două zile, cu activitati practice si exemple reale.

Împreună, am aflat cum arată un leader inteligent emoțional, de ce inteligența emoțională are un impact uriaș asupra echipei, motivării echipei și a conflictelor și mai ales cum o folosim, concret, pentru a deveni leaderi autentici, a îmbunătăți relația cu echipa și perormanța echipei.

 

Am întâlnit atât oameni care se află la început în coordonarea de echipe, dar și oameni de vânzări, manageri cu o vasta exeperienta și experți in  resurse umane cu peste 10, chiar 20 de ani de experiență.

Lucrând cu clienți din industrii diverse, având contact direct cu clienții în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Sibiu, Constanța, Oradea și București dar si strainatate ne-am întâlnit cu foarte multe situații din diverse companii. Este un privilegiu pentru noi să putem vedea și soluționa situații atât de diverse. De aceea organizăm cu multă pasiune training-ul de „Leadership prin inteligență emoțională”.

Nu în ultimul rând, am cunoscut oameni care au rezultate, dar vor să crească în continuare, oameni extraordinari, deschiși, profesioniști care știu că pot duce echipa la următorul nivel investind în pregătirea lor personală și profesională.

Le multumim tuturor liderilor prezenti pentru ca au ales sa investeasca in ei alaturi de noi si pentru ca vor face diferenta . Felicitari!

Dacă și tu vrei să nu participi următorul training de Leadership pe care îl organizăm în Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Oradea sau Constanța, să găsești soluții clare la problemele cu care te confrunți acum, te invităm să te înscrii.  

Vei știi cum să coordonezi mai bine echipa ta, cum poți motiva echipa ta, cum rezolvi conflictele într-un mod inteligent, cum îți poți ajuta echipa să fie mai performantă și, foarte important, poți aplica toate informațiile imediat după training.

 *Daca ti-a placut articolul si informatiile primite il poti da Share si Like pe Facebook, Linkedin si pentru prietenii tai sa poata afla cat mai multe persoane aceste informatii valoroase pentru bunastarea noastra la locul de munca.

Te poti dezvolta alaturi de noi participand la evenimente si cursurile HCC in  Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta dar si in alte orase din tara, sa-ti cresti abilitatile si cunostintele de Manager si HR Specialist sau poti sa soliciti un curs customizat doar pentru echipa ta!

TRAINING PREMIUM DE RECRUTARE, MOTIVARE SI EVALUARE A PERSONALULUI, 100% PRACTIC

Acest curs de resurse umane este pentru Recruiteri, Specialisti HR si Manageri  si se desfasaoara in Sibiu, ClujNapoca, Iasi, Constanta, Timisoara.

 

 

  VEZI AICI AGENDA COMPLETA SI CURSURILOR EVOLUTION HCC

DETALII SI INSCRIERI

„Dezvoltarea continua a mediului de lucru si adaptabilitatea la schimbarea continua este cheia spre succes si evolutie.”

 

 

Evolution HCC is building your future!

AGENDA TRAINING-URI HCC

Daca doresti un training personalizat de Negociere si Persuasiune, HR, Leadership prin Inteligenta Emotionala, Comunicare si Managemntul conflictului, doar pentru compania/echipa ta,  ne poti contacta DIRECT.

DORESC O OFERTA DE TRAINING!

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.