Unde poti invata despre Recrutare, HeadHunting, Motivare, Retentie si Employer Branding?

Ce vor angajatii tai?
septembrie 5, 2017
Comunicarea introverta si extroverta
Comunicarea introverta si extroverta
septembrie 13, 2017
Arata tot

Stii ca exista un eveniment unde poti invata despre Recrutare, HeadHunting, Motivatiea si Retentia anganatilor si Employer Branding? Partea cea mai buna? Este un training 100% Practic.

Resursele umane fac parte din preocuparea nostra zilnica la Evolution HCC. Ajutam companiile sa gaseasca cei mai potriviti angajati si sa formeze echipe performante si fericite. In acelasi timp, punem la dispozitia angajatilor oportunitati de angajare. Asta ne da acces in mod constant la provocari si solutii in sfera produselor si serviciilor de hr. Dupa contactul nostru direct, servind atat persone fizice cat si companiile, am pus tot ce avem mai bun in Training-ul Premium de „Recrutare, Motivare si Evaluare de personal”.

Daca vrei informatii practice cu exemple reale din zona de recrutare, vrei sa stii cum si unde gasesti oameni talentati pentru compania in care lucrezi, cum scrii, cum si pe ce canale promovezi anuntul de angajare, cum eviti candidatii nepotriviti, cum reduci timpul de recrutare, concentrandu-te pe candidatii care se potrivesc postului, cum abordezi, evaluezi si motivezi angajatii, esti in locul potrivit.

Cu Peste 1000 de pozitii recrutate in IT, Inginerie, Vanzari, HR, Management, Contabilitate, Call Center si multe altele, avem o perspectiva 360 asupra pietei de HR si nevoilor angajatilor tai.

Fii pregatit pentru studii de caz si scenarii practice, instrumente noi si solutii pentru a dezvolta relatii in echipa ta si, nu in ultimul rand, networking de calitate. Am lasat ce e mai bun la final. Esti curios sa afli?

Toate informatiile si strategiile pe care le acumulezi la acest training sunt 100% Practice si vor putea fi aplicate de catre tine imediat după training.

Locurile sunt limitate, grupele se inchid destul de repede.

Inscrie-te acum.

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.