Trebuie recruiterii să cunoască metode de vânzare și marketing?

Leader
Cum devin un Leader mai bun? Pune-ți aceste două întrebări
iulie 27, 2017
Cum ne inspirăm echipa
Cum ne inspirăm echipa? O poveste despre puterea exemplului
iulie 31, 2017
Arata tot
vânzare și marketing

Trebuie recruiterii să cunoască metode de vânzare și marketing?

Azi îți lansez o provocare. Dacă conduci o companie care are 54 de angajați, câți oameni de vânzări ai în companie? Ai spus depinde? Citește mai departe, s-ar putea să ai o mare surpriză.

Dacă ai 54 de angajați în compania ta, ai 54 de oameni de vânzări în companie. Bine-bine, și-atunci cum rămâne cu contabilitatea, cu experții de marketing, cu managerii, cum rămâne cu restul rolurilor din companie? Simplu. Toți cei enumerați mai sus, de fapt, lucrează în vânzări. Însă nu le-a spus nimeni încă.

Gândește-te, indiferent ce face cineva într-o firmă, prin munca sa, prin expertiză și modul de execuție, produce sau nu rezultate. Ești de acord până aici?

Ce sunt aceste rezultate? Aceste rezultate sunt vânzări încheiate și profit pentru companii. Cu alte cuvinte, orice acțiune, bună sau nea, se reflectă imediat și întoteauna în vânzările pe care le ai într-o anumită zi, săptămână, lună, trimestru și așa mai departe.

 

 

 

Dacă ar știi acest lucru, foarte mulți manageri de echipe și companii ar oferi o altă atenție fiecărui angajat în parte, atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere al training-ului pentru angajați.

Adevărul este că nu e suficient ca recruiter-ul să cunoască doar resurse umane. Orice interacțiune cu candidații, însemna lipsa unor vânzări sau apariția unor vânzări noi, uneori, foarte multe vânzări în plus. O dată recruiterii înțeleg acest aspect și și-l asumă prin training-uri și, apoi, prin practică, rezultatele companiei nu vor mai fi la fel. Vrei să crești vânzările cu 10%? Ajută-i pe recruiteri să înțeleagă și să aplice marketing și vânzări în interviuri.

Poți afla multe secrete în Training-ul de HR Premium, 100% Practic, unde detaliem multe exemple și dezvăluim metodele care le aplicăm noi pentru a avea succes.

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.