Ce vor angajatii tai?

19 motive sa participi la Training-urile de HR si Leadership in Septembrie
august 29, 2017
Unde poti invata despre Recrutare, HeadHunting, Motivare, Retentie si Employer Branding?
septembrie 5, 2017
Arata tot

Esti angajator? Cum ar fi sa afli punctual, concret, ce vor angajatii tai? Cum s-ar schimba compania ta? O atmosfera mai buna? Productivitate mai mare? Profituri mai mari pentru tine? Azi punem punctul pe „i” si iti spunem ce vor angajatii tai de la tine.

 

  1. Claritate

Angajatii tai vor sa le oferi claritate asupra a ceea ce au de facut in fiecare zi. Asupra rolului lor. Vor sa stie exact ce trebuie facut si cum ajuta asta, intr-un orizont de timp si de actiune mai mare.

Pe scurt:

  1. Ce trebuie sa fac concret? Aici este nevoie sa detaliezi sarcina. Cele mai potrivite sunt procedurile de lucru, care detaliază simplu si clar, intr-o secventa de tipul (1) (2) (3) (4)
  2. De ce trebuie sa fac acest lucru? Care este scopul principal pentru care fac ceea ce fac?
  3. Cum mă ajuta daca fac acest lucru?
  4. Cum ajut compania/ echipa/ clientii, etc daca fac acest lucru?

 

2. Libertate

  • Timp: timp pentru ei, pentru viata personala (familie, pasiuni, viata sociala, proiecte personale)
  • Brand personal: unii din angajatii tai, mai ales cei mai performanti, pot dori sa isi dezvolte un brand personal, dincolo de munca din compnie
  1. Oportunitate

  • Project management: Un mod foarte interesant in care poti crea oportunitati pentru angajati si ii poti face sa simta acest lucru, e prin a le da sansa si a le propune sa managerieze, pentru un timp definit, un proiect sau o fractiune dintr-un proiect. Asta inseamnă două lucruri: putere de decizie și acces la resursele necesare pentru indeplinirea proiectului. Fara aceste doua lucruri, oportunitatea va fi doar un exercitiu formal, fara urmari si fara posibilitatea de dezvoltare a angajatului
  • Training: Ofera training-uri foarte bune angajatilor tai. Pregateste-i dandu-le ocazia sa invete lucruri noi si eficiente in domeniul lor de activitate si compania ta va creste o data cu ei.
  • Raplata financiară și non-financiară: Asigura-te ca salariul pe care il primesc angajatii tai este unul care ii multumeste cu adevarat si este competitiv cu piata din care faci parte. Dupa ce ai rezolvat aceasta problema, poti implementa rasplata non-financiara. Aici, cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa intrebi angajatii ce doresc sa primeasca/ ce doresc pentru ei dar nu au avut inca ocazia sa obtina acel lucru si sa facilitezi partial sau total acest lucru.

 

  1. Comunitate

  • Echipa: Angajatii buni din compania ta vor sa faca parte dintr-o echipa exceptionala, cu care sa se mandreasc, care sa ii „traga in sus” si sa ii sustina cu adevarat. Asadar, ai grija pe cine angajezi si pe cine pastrezi in firma ta.
  • Clienți: Nu esti obligat sa lucrezi cu clientii care iti consuma mult prea mult timp si resurse si care sunt de cele mai multe ori nemultumiti. Pastreza clientii buni, iar asta va spoi cu cel putin 20% gradul de motivatie al angjatilor tai
  • Parteneri: Alege-ti parteneri in mod strategic. Acei oameni care rezoneaza cu valorile companiei si iti ofera suficient de multa valoare. Creaza un mediu performant si de suport in jurul firmei si in jurul angajatilor tai.

Vrei sa depasesti provocarile pe care le ai cu angajatii tai si sa afli cum poti crea un mediu care sa pastreze angajatii motivati si sa produca profit mai mare pemtru tine sau cum poti imbunatati mediul de lucru actual? Vino la Training-ul Premium Plus Leadership de Coordonare si Motivare a Echipelor. Un training 100% Practic, de 2 zile, cu promisiunea ca vei putea aplica tot ceea ce inveti imediat dupa training.

We Learn as a Team and have Fun!

  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.